Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

2 ακόμη κουμπαράδες!!

Καλησπέρα σας,

τι κάνετε? Εμείς μια χαρά!!!Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί 2 ακόμη κουμπαρούληδες είναι έτοιμοι!!!
Θα τους πάω στον αδερφούλη βέβαια αύριο για ν ανοίξει με το κοπιδάκι τις σχισμούλες αλλά μόλις τους τελείωσα και και τους φωτογράφισα!!!Ελπίζω να σας αρέσουν!!!!










Ο ένας κουμπαράς είναι φτιαγμένος απο περιοδικό!!την ιδέα την είδα σ ενα μπλογκ κάποια κοπέλας που δε θυμάμαι.αν δει την ανάρτησή μου θα χαρώ να μου το πεί για να προσθέσω την παραπομπή για το μπλογκ της!!!
Ο άλλος κουμπαράς, είναι αυτοκόλλητο και κορδελιτσες,κουμπάκια,μανταλάκια και γενικά ο,τι μου έχει μείνει απο άλλες κατασκευές!!
Θα προσπαθήσω να φτιάξω κι άλλα πράγματα και για κάποια άλλα φιλανθρωπικά bazaar που είδα πρόσφατα!!!Ελπίζω να σας αρέσουν!!!

πολλα φιλια και καλο σαββατοκύριακο να έχουμε,
ΜαΘε

17 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαριτωμένοι και οι δύο.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!Πολύ όμορφοι οι κουμπαράδες!Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαριτωμένοι οι κουμπαράδες ! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!Να ειμαστε καλα και να εχουμε μια ομορφη νεα εβδομαδα!!Πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραίες κατασκευές!!... (δυστυχώς.. είσαι φίλος του μπλογκ μου... και σήμερα σε πρόσεξα... δεν σε είχα δει ότι έγινες φίλος... θα τα λέμε λοιπόν!!!... γεια και χαρά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστώ που το βαλες..θα περιμενω με χαρα την δημιουργια σου..οσο για το ερωτημα σου..μπορεις να προσθεσεις, να βαλεις οσες εικονες στο μπλογκ σου χωρις να φυγεις καμιαν..απλα στο www.blogger.com, στο διάταξη θα επιλέξεις το γκάτζετ φωτογραφία
    καθε φορα το ιδιο..ελπιζω να σε βοηθησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλειος ο κουμπαράς από περιοδικό!!! φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καθε φορα που διαλεγω το γκατζετ φωτογραφια πρεπει να κανω διαγραφη την προηγουμενη!!μαλλον κανω κατι λαθος!!ειναι κι ασχετος με τα μπλογκς και ο αντρας μου και δε ξερω ποιον να ρωτησω και σ ευχαριστω πολυ δελφινακι για την απαντηση σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφοι και οι δύο κουμπαράδες...δεν θέλω να αδικήσω κανέναν γιατί έγιναν με πολύ μεράκι!!! Καλώς σε βρήκα λοιπόν στο όμορφο σπιτάκι σου!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή